Hortum Sonrası Kemer Devlet Hastanemiz Yenilendi
20 Haziran 2019

Hortum felaketinde zarar gören hastanemizin, tadilat ve yenileme işleminin tamamlanmasının ardından Hastane Yönetimi ile beraber Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal HÜLÜR gerekli incelemelerde bulunmuştur.
24 Ocak 2019 tarihinde ilçemizde yaşanan fırtına ve hortum felaketinin ardından iki blokta hasar gören kırma çatı sökülerek yerine su ve ısı yalıtımlı şap korumalı yeni teras çatı yapıldı. Klima santrallerinin ve hava kanallarının hasarlı kısımları güneş enerjisi sistemindeki cam paneller, soğutma grubu cihazlarının hasarlı kısımları, jeneratör radyatörü, hastane bahçesinde hasar gören ışıklı ve yönlendirme tabelaları ile bahçe çitleri, bina giydirme cephesindeki kırılan camlar, bina içindeki asma tavanlar, ameliyathane ve yoğum bakım koridorlarının zemin kaplamaları ile hepafiltreleri, mermer ve demir korkuluklar , bina otomasyon sistemindeki panolar ve sensörler, iç-dış bina boyama ve yıkılan duvarların tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlanmıştır.